Serviciile noastre

➾ Livrare la domiciliu

In prezent efectuam livrari la domiciliu, asadar te invitam sa comanzi preparatele dorite direct pe site sau la numarul de telefon 0734 738 280. Programul restaurantului pentru preluarea comenzilor este de luni pana vineri de la ora 9.00 la ora 15.00, iar intervalul orar pentru livrarea comenzilor este de la ora 10.30 la ora 15.00.

 
➾ Servire masa in restaurant cu varianta take-out

Va asteptam la Restaurantul Terraverde pentru a gusta preparatele noastre, pentru a fi oaspetii nostri la masa de pranz intr-un mediu cald si prietenos.

 
➾ Catering pentru evenimentele din viata dumneavoastra

Restaurantul Terraverde ofera catering pentru diverse evenimente personale (nunti, aniversari, zile de nastere, petreceri pt copii etc) sau profesionale (coffee–break pentru sesiuni de cursuri, sedinte, lansari de produs etc.) si indiferent de ocazie, va da dovada de flexibilitate in alegerea meniului si adaptare la bugetul dvs.
Fie ca este vorba de o aniversare, o masa festiva sau un simplu coffe-break, Terraverde va promite preparate gustoase si prezentari spectaculoase.

 
➾ Business catering & delivery

Putem administra serviciile de catering in institutia sau compania dvs. si va oferim solutii adaptate spatiului si cerintelor dvs.

➾ Bucatarul tau de weekend

Gatim pentru tine si familia ta mancarea pentru weekend, dar si pentru mesele traditionale de Paste sau Craciun.

 
 
Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la e-mail restaurant@terraverde.com.ro sau telefon 0734 738 280