Serviciile noastre

➾ Livrare la domiciliu
In prezent efectuam livrari la domiciliu, asadar te invitam sa comanzi preparatele dorite la numarul de telefon 0734 738 280. Programul restaurantului pentru preluarea comenzilor este de luni până vineri de la ora 9.00 la ora 15.00, iar intervalul orar pentru livrare este de la ora 10.30 la ora 15.00.
 
➾ Servire masa în restaurant cu varianta take-out
Vă așteptăm la Restaurantul Terraverde pentru a gusta preparatele noastre, pentru a fi oaspeții noștri la masa de prânz într-un mediu cald și prietenos.
 
➾ Catering pentru evenimentele din viața dumneavoastră
Restaurantul Terraverde oferă catering pentru diverse evenimente personale (nunți, aniversări, zile de naștere, petreceri pt copii etc) sau profesionale (coffee–break pentru sesiuni de cursuri, ședințe, lansări de produs etc.) și indiferent de ocazie, va da dovadă de flexibilitate în alegerea meniului și adaptare la bugetul dvs.
Fie că este vorba de o aniversare, o masă festivă sau un simplu coffe-break, Terraverde vă promite preparate gustoase și prezentări spectaculoase.
 
➾ Business catering & delivery
Putem administra serviciile de catering în instituția sau compania dvs. și vă oferim soluții adaptate spațiului și cerințelor dvs.
➾ Bucătarul tău de weekend
Gătim pentru tine și familia ta mâncarea pentru weekend, dar și pentru mesele tradiționale de Paște sau Crăciun.
 
 
Pentru mai multe detalii contactează-ne la e-mail restaurant@terraverde.com.ro sau telefon 0734 738 280