Termeni si conditii de utilizare a websiteului terraverde.com.ro

Prin utilizarea acestui website, dumneavoastra, utilizatorul websiteului, sunteti de acord cu conditiile de mai jos.

Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse unor conditii de utilizare precum si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand website-ul, acceptati, fara limitari sau clarificari suplimentare, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Terraverde sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare, in ceea ce priveste bunurile si serviciile la care face referire acesta. În privinta prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul interactionarii cu acest website, va rugam sa consultati si Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor (indiferent daca sunt prezentate prin link diferit sau in cadrul unei singure pagini, apelabila printr-un singur link), cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si dupa caz, al aplicatiei de mobil, disponibile pe websiteul nostru, terraverde.com.ro.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau clarificari, conditiile de utilizare ale acestui website, va rugam sa il parasiti de indata. Utilizarea oricarei functionalitati a lui (de exemplu, dar nu limitat la comanda, mesaj trimis prin formularul de contact etc.) va fi considerata acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a websiteului terraverde.com.ro. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare, pentru buna utilizare a websiteului nostru.

Website-ul terraverde.com.ro este administrat de Terraverde SRL, cu sediul in Romania, jud. Prahova, Ploiesti, str. Stadionului, nr. 26, cod postal 100172, cod fiscal RO 8734681, J29/1042/1996, cu adresa pentru corespondeta Romania, jud. Prahova, Ploiesti, str. Basarabilor, nr. 9, cod postal 100036.

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la website si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa aveti acces la World Wide Web (adica la "internet", asa cum este numit in limbaj comun), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet. În plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. În ciuda eforturilor depuse pentru securizarea conexiunii (criptare SSL, utilizare de tehnologii antifrauda pe servere etc.) Terraverde SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Prin termenul "vizitator" al website-ului se intelege orice persoana care va accesa website-ul. Prin termenul "utilizator" al website-ului se intelege orice "vizitator" care foloseste una dintre functionalitatile siteului, independent de crearea unui cont pe website.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale website-ului terraverde.com.ro fara o notificare in prealabil. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Nu sunt permise si vor fi raportate, fara exceptie, autoritatilor competente:

1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest website;

2. incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop sau in unul similar acestuia;

3. incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Terraverde SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Terraverde SRL care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Terraverde SRL;

4. incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Terraverde SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DDOS”;

5. folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;

Disponibilitatea Serviciului
Terraverde SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Terraverde SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica / juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului. Terraverde SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Obligatiile de inregistrare
Comenzile pot fi date atat cu cat si fara crearea unui cont de client.
Pentru a putea cumpara / comanda de pe terraverde.com.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website. De asemenea, pentru a beneficia de produsele de pe website poate exista o limitare la valoare, in sensul unei comenzi minime. Decizia de a avea o comanda minima poate fi luata oricand, fara o notificare prealabila, si fara obligatia Terraverde de a afisa in mod expres aceasta informatie in vreun alt mod decat limitarea efectiva pe cosul de cumparaturi.
Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitarii, temeiul legal al acestora precum si necesitatea consimtamantului dumneavoastra, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si dupa caz, al aplicatiei de mobil, disponibile pe websiteul nostru, terraverde.com.ro.

În utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale, complete si nealterate despre dumneavoastra.

Pret si modalitati de plata
Preturile prezentate includ TVA, in cotele legale aplicabile in momentul plasarii comenzii respective.

Pretul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factura va fi acelasi cu cel prezentat pe website la momentul achizitiei.

Plata produselor se efectueaza in numerar, prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare: comanda se achita Livratorului (indiferent daca salariat sau colaborator Terraverde SRL) in momentul livrarii comenzii prin inmanarea catre acesta a numerarului aferent sau, dupa caz, prin plata cu cardul la terminalul mobil de plata (care are denumirea general acceptata de POS Bancar).

Plata online: comanda se achita cu cardul bancar prin intermediul EuPlatesc, euplatesc.ro. În cazul in care ati ales metoda de plata cu ajutorul cardului bancar, este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata. În cazul in care va fi necesara rambursarea unei plati in contul dumneavoastra, aceasta se va face conform regulilor procesatorului de plati, asa cum sunt publicate pe siteul sau (https://www.euplatesc.ro/)  iar intrarea efectiva a banilor inapoi in contul dumneavoastra poate dura, durata care este independenta de vointa noastra si care depinde de complexitatea cazului si de modul de comunicare dintre banca emitenta a cardului dumneavoastra si celelalte parti implicate in tranzactie.

Informatii privind livrarea
Termenul de livrare va fi comunicat la momentul confirmarii comenzii si, in principiu, confirmarea acesteia ar trebui sa fie urmata de un mesaj primit pe email de catre dumneavoastra cu termenul de livrare convenit. Termenul de livrare este variabil, in functie de complexitatea comenzii si de disponibilitatea produselor comandate, dar nu va putea depasi 8 ore de la confirmarea comenzii, cu exceptia ofertelor speciale, care pot avea termene de livrare mai mari (de exemplu comenzile pentru produsele de Craciun care, indiferent de momentul plasarii, se vor livra conform graficului de livrari afisat pe site si la sediu). Livrarea se face de Livratori (indiferent daca salariati sau colaboratori Terraverde SRL), la adresa specificata de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Poate exista o limitare in sensul existentei unei ore limita de la care se poate plasa o comanda, respectiv unei ore limita pana la care se poate plasa o comanda, chiar daca aceste limite nu sunt afisate in mod explicit pe site, din diverse motive organizatorice.

În cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Drepturile de autor (Copyright)
Drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Terraverde SRL sau de afiliatii / partenerii sai. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa, a Terraverde SRL. Continutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Terraverde SRL sau a afiliatilor / partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest website ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. În situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al companiei Terraverde SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe aceste din urma websiteuri, de catre alte persoane decat cele autorizate de Terraverde SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Terraverde SRL prin intermediul website-ului intr-un mod care nelegal implica raspunderea civila si/sau penala pentru astfel de actiuni. Terraverde SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea website-lui, a continutului, securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Terraverde SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest website este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail office@terraverde.com.ro.

Politica de confidentialitate
Aspectele mentionale mai jos se vor completa si se vor interpreta impreuna cu prevederile Politicii privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si si dupa caz, al aplicatiei de mobil, precum si ale Politicii de Confidentialitate, disponibile pe websiteul nostru, terraverde.com.ro.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.
Conform cerintelor legislatiei pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si ale predeverilor Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”), Terraverde SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale website-ului terraverde.com.ro. Terraverde SRL, prin intermediul website-ului terraverde.com.ro, prelucreaza adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate. Conform legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un e-mail la office@terraverde.com.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta Romania, jud. Prahova, Ploiesti, str. Basarabilor, nr. 9, cod postal 100036. Terraverde SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si / sau procedurile judiciare.

Terraverde SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Terraverde SRL nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului, in masura in care acest lucru este posibil, ca functionalitate a acestuia.

Responsabilitati privind produsele
Terraverde SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila, in limita legii, pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Imaginile produselor au titlu de prezentare si nu reprezinta sub nicio forma o obligatie contractuala, de livrare sau asimilata lor.

Limitarea raspunderii
Terraverde SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Terraverde SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor wesite-ului;

2. costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin / de pe website;

3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

4. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului;

5. orice alta problema legata de serviciile website-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe website, postat pe website de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email office@terraverde.com.ro sau in scris la adresa de corespondenta Romania, jud. Prahova, Ploiesti, str. Basarabilor, nr. 9, cod postal 100036.

Acest website este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Terraverde SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui website sau ale continutului sau, declarand totodata ca a depus toate diligentele rezonabile in vederea functionarii ireprosabile a acestuia.

Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest website, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Terraverde SRL. În cazul unor eventuale conflicte intre Terraverde SRL. si clientii sai, se va incerca, mai intai, rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta fara obiectii Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul terraverde.com.ro.